«Ігри Воїнів». Перший день – перші перемоги

НАЗАД
16 травня 2021 08:32

У Києві стартували Національні змагання «Ігри Воїнів» (Warrior Games)

Це найбільші змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов’язку в зоні бойових дій.

Серед учасників змагань є й команда прикордонників. Першим з прикордонників нагородне місце здобув майор Дмитро Чабаненко, він посів друге місце у змаганнях з легкої атлетики на дистанції 400 метрів. Та на цьому Дмитро не зупинився і невдовзі взяв срібло ще й на дистанції 1500 метрів. А службовець Олександр Ходос у своїй групі виборов третє місце на дистанції 1500 метрів та друге у веслуванні на тренажерах за 1 хвилину.

Але усі учасники змагань уже переможці, тому що після отриманих поранень вони не зламалися, ведуть активний образ життя та досягають спортивних успіхів.

«Результат змагань для кожного з нас – це лише 50% загального успіху, решта потрібна для повноцінної реабілітації після бойових дій», – каже капітан команди прикордонників підполковник Віктор Шинкарук.

Варто зауважити, що Національні «Ігри Воїнів» є відбірковим етапом міжнародних змагань Warrior Games, в яких Україна цього року вперше візьме участь. Вони відбудуться у вересні 2021 року в Орландо (США).

автор фото: Валерій Олійник

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси