Хасид знає, кого захищає

НАЗАД
17 серпня 2022 15:13

Серед захисників країни, які боронять нашу Батьківщину від російських окупантів, прикордонник з позивним Хасид.

І поки боєць захищає Україну, вдома на нього чекає донька та вагітна дружина. У родини має народитися хлопчик.

«Наші діти – наше майбутнє, майбутнє України. Я захищаю свою родину, рідну землю, де народився і виріс, домівку, де завжди затишно і спокійно, вільне майбутнє української нації. А кого і що захищають московити? - питає захисник.

Прикордонник родом з Житомирщини. За освітою бухгалтер. Мав бажання працювати за спеціальністю. Проте склалось так, що військовий шлях став основним у житті – в лавах прикордонного відомства чоловік вже понад 16 років. Змінив не один регіон та не один підрозділ. Скрізь добросовісно виконував завдання із захисту державних рубежів. Був і в АТО, і в ООС.

Ранок 24 лютого 2022 року Хасид зустрів на кордоні з білоруссю в межах Київщини. І тут навички, здобуті за роки служби, не підвели. Бо, завдяки вмілим діям та сміливим вчинкам, сподівання окупантів за кілька годин дістатися до Києва пішли у небуття.

«І хоча це зовсім інша війна, а ворог використовує більш жахливі методи та стає більш підступним, нам вистачить сил та мотивації, аби очистити нашу землю від цієї нечесті, аж до останнього окупанта», - впевнено каже прикордонник, який разом з побратимами продовжує виконувати бойові завдання із захисту України від ворога.

Тож будьте впевнені, що свою землю українські захисники не віддадуть нікому!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси