Громадянка Іраку видавала себе та двох своїх дітей за громадян Туреччини

НАЗАД
22 жовтня 2017 15:00

Сьогодні вночі до міжнародного пункту пропуску для авіаційного сполучення «Одеса» рейсом зі Стамбула прибула громадянка Туреччини з двома дітьми

Сьогодні вночі до міжнародного пункту пропуску для авіаційного сполучення «Одеса» рейсом зі Стамбула прибула громадянка Туреччини з двома дітьми. На паспортний контроль вона надала турецькі паспорти. Однак, у ході перевірки документів інспектор засумнівався у їх дійсності і виявляється небезпідставно, адже поглиблена перевірка документу подорожуючої підтвердила факт підробки персональних даних на інформаційній сторінці.

Більше того, під час проведення огляду багажу затриманої правоохоронці виявили три паспортних документи громадян Іраку,  які належать даним особам. Та навіть з цими паспортами було не все гаразд, адже вони містили підроблені візові етикетки України.

Прикордонники відмовили іракській «винахідниці» в пропуску через державний кордон, підроблені паспорти Туреччини вилучили, а справжні – іракські прикрасили штампами, які засвідчують «Заборону в’їзду в Україну» терміном на 3 роки.

Кілька годин тому громадянка Іраку разом з дітьми вибула зворотнім авіарейсом до Стамбула.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси