Громадянина Гани без документів затримали прикордонники в Ужгороді

НАЗАД
20 листопада 2017 12:10

Учора вдень на залізничному вокзалі міста Ужгород військовослужбовці Держприкордонслужби спільно із співробітниками Національної поліції зупинили для перевірки документів чоловіка. Останній стверджував, що є громадянином Гани та навчається в одному з вузі

Учора вдень на залізничному вокзалі міста Ужгород військовослужбовці Держприкордонслужби спільно із співробітниками Національної поліції зупинили для перевірки документів чоловіка. Останній стверджував, що є громадянином Гани та навчається в одному з вузів обласного центру, проте ніяк не зміг це підтвердити. Єдине, що африканець надав охоронцям кордону, це копію довідки про тимчасове проживання, термін якої давно закінчився.

Оскільки таке перебування іноземця у контрольованому прикордонному районі суперечить вимогам чинного законодавства, правоохоронці затримали правопорушника та передали у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи та з’ясування усіх обставин, іноземця притягнуть до адміністративної відповідальності та через суд буде вирішуватись питання щодо його подальшого перебування на території України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси