Громадянин Росії, який перевищив термін перебування в Україні на 17 років, намагався підкупити прикордонників

НАЗАД
03 лютого 2017 13:06

Учора в залізничному пункті контролю «Конотоп» росіянин намагався підкупити прикордонників. Під час здійснення прикордонного контролю поїзда «Київ-Москва» прикордонний наряд Сумського загону виявив громадянина Росії, який перевищив термін перебування на т

Учора в залізничному пункті контролю «Конотоп» росіянин намагався підкупити прикордонників. Під час здійснення прикордонного контролю поїзда «Київ-Москва» прикордонний наряд Сумського загону виявив громадянина Росії, який перевищив термін перебування на території України майже на 17 років, чим здійснив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 203 КУпАП.

Під час запрошення росіянина до прикордонного підрозділу для складання відповідних документів громадянин Росії з метою «вирішення питання» щодо безперешкодного перетину кордону запропонував прикордоннику неправомірну винагороду у сумі 500 гривень, на що отримав категоричну відмову.

Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення. За порушення встановленого терміну перебування в Україні громадянина Росії притягнуто до адміністративної відповідальності, накладено штраф у розмірі 850 гривень. Також до компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Правопорушника передали працівникам поліції для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси