Громадянин Молдови спробував уникнути прикордонного контролю ховаючись за вантажівкою

НАЗАД
02 травня 2017 12:50

На Одещині прикордонний наряд виявив чоловіка, який спробував уникнути прикордонного контролю ховаючись за вантажівкою. Чоловік намагався прошмигнути на територію пункту пропуску «Кучурган».

Вчора ввечері на Одещині прикордонний наряд виявив чоловіка, який спробував уникнути прикордонного контролю ховаючись за вантажівкою.

Чоловік намагався прошмигнути на територію пункту пропуску «Кучурган» під час в’їзду вантажного автомобіля ховаючись за ним.

Правопорушника відразу ж затримала група реагування. Жодних документів затриманий при собі не мав. Під час фільтраційних заходів він пояснював, що є громадянином Молдови, а документи, начебто, забув вдома в Одесі. З його слів він планував потайки дістатися до сестри, яка мешкає у Тирасполі.

Згодом прикордонники встановили, що затриманий дійсно громадянин Молдови, який також має посвідку на постійне проживання в Україні.

За порушення рему у пункті пропуску та спробу незаконного перетину державного кордону України чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси