Громадянин Марокко організував незаконне переправлення через кордон трьох ліванців до країн ЄС

НАЗАД
14 квiтня 2021 13:43

Нещодавно оперативники Луцького загону спільно з міграційною поліцією в прикордонні затримали трьох потенційних нелегалів та їх переправника.

Автомобіль «Volkswagen» польської реєстрації з іноземними пасажирами правоохоронці зупинили в Любомльському районі. Керував автівкою громадянин України. Окрім водія, в транспортному засобі перебувало троє громадян Лівану та марокканець.

Іноземці зізналися, що планували незаконно перетнути українсько-польський кордон. На протиправні наміри чоловіків вказували й знайдені правоохоронцями в автівці вологостійка екіпіровка та засоби, за допомогою яких вони планували подолати інженерні загородження.

В ході проведення оперативних заходів охоронці кордону з'ясували, що один із затриманих, громадянин Марокко, який постійно проживає в Україні, являється організатором незаконної подорожі ліванців. За даним фактом прикордонники направили до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 ККУ. Відомості внесено до ЄРДР.

Учора громадянину Марокко оголошено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон. Міру покарання визначатиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси