Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал визначив першочергові завдання відомства

НАЗАД
02 серпня 2017 09:18

Новопризначений Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал учора приступив до виконання службових обов’язків та визначив першочергові завдання.

Новопризначений Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал учора приступив до виконання службових обов’язків та визначив першочергові завдання.

«Приступив до виконання службових обов’язків за посадою Голови Державної прикордонної служби України. Попереду у нас з вами багато роботи», - зазначив він.

В першу чергу Петро Цигикал планує перевірити прикордонні підрозділи на сході країни. «З врахуванням часткової зміни тактики російсько-терористичних військ на Сході нашої країни, потрібно перевірити готовність прикордонних підрозділів до дій та уточнити поточні завдання», - відмітив очільник відомства.

Також він зазначив про неприпустимість будь-яких корупційних проявів у відомстві. «Окремої уваги потребує протидія корупційним проявам, які є категорично неприйнятними у правоохоронній структурі країни, що зазнає гібридної агресії з боку Росії», - сказав керівник Держприкордонслужби.

На інших ділянках кордону першочергово він планує зосередитися на підвищенні ефективності протидії організованим злочинним угрупованням. Для цього Петро Цигикал наголосив на необхідності нарощення щільності системи охорони кордону за рахунок раціонального використання сил та засобів і підвищення рівня взаємодії із правоохоронними органами та колегами із сусідніх країн.

Крім того, Голова Держприкордонслужби запросив усіх до конструктивного та ефективного діалогу. «Впевнений, що лише об’єднавши зусилля ми зможемо подолати усі негативні явища на кордоні та відновити територіальну цілісність нашої держави», - зазначив він.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси