Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал побував у Донецькому прикордонному загоні та Маріупольському загоні морської охорони

НАЗАД
21 вересня 2017 09:33

Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал в ході робочої поїздки побував у Донецькому прикордонному загоні та Маріупольському загоні морської охорони.

Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал в ході робочої поїздки побував у Донецькому прикордонному загоні та Маріупольському загоні морської охорони.

У відповідальності Донецького прикордонного загону – частина лінії розмежування, контроль над якою має надвелике значення. Тож робочий візит Голови Держприкордонслужби Петра Цигикала в першу чергу стосувався роботи КПВВ – їх функціонування, виконання обов'язків військовослужбовцями, які  щоденно сумлінно їх виконують.  

Петро Цигикал нагадав, що робота в контрольних пунктах в’їзду-виїзду є відповідальною і важливою, адже убезпечує від можливих ризиків і диверсій, і в той же час дає можливість громадянам України прямувати в обох напрямках.

У КПВВ «Новотроїцькому» Петро Цигикал поспілкувався як з прикордонниками, так і з цивільними, які перетинають лінію розмежування. Перевірив бліндажі та укріплення, які у разі потреби можуть зберегти життя     особового складу та цивільних осіб.  

Також під час візиту до Маріупольського загону морської охорони Голова прикордонного відомства проінспектував катери морської охорони, що використовуються для патрулювання прифронтової ділянки Азовського моря та бойовий корабель «Донбас».

За самовіддану службу Українському народові  Голова служби вручив 11 відомчих та державних відзнак – військовослужбовцям Донецького прикордонного загону та 11 нагород військовослужбовцям Маріупольського загону морської охорони, серед яких – 10 медалей «За участь в антитерористичній операції».  

Під час візиту Голова ДПСУ також анонсував створення Регіонального управління в м. Краматорськ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси