Федерація футболу України забезпечила 100 квитків на матч проти Хорватії прикордонникам-учасникам АТО

НАЗАД
09 жовтня 2017 15:56

Федерації футболу України не забуває підтримувати військовослужбовців, які є учасниками антитерористичної операції на сході нашої країни. Зокрема, в цьому напрямку відбувається активна співпраця з Державною прикордонною службою України.

Федерація футболу України не забуває підтримувати військовослужбовців, які є учасниками антитерористичної операції на сході нашої країни. Зокрема, в цьому напрямку відбувається активна співпраця з Державною прикордонною службою України.

Неодноразово керівництво і представники ФФУ відвідували та приймали участь в футбольних матчах в районі проведення АТО та надавали моральну підтримку тим, хто там перебуває і захищає незалежність України.

Цього разу Федерація футболу України вирішила долучити прикордонників до великого футболу.

Як відомо, сьогодні в Києві відбудеться матч між збірними командами України та Хорватії в рамках кваліфікації на ЧС-2018.

Тож напередодні Державній прикордонній службі України Федерація виділила 100 квитків на цей напружений і видовищний поєдинок двох збірних, якими будуть забезпечені прикордонники – учасники антитерористичної операції. 

Цьому рішенню сприяв Президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Відмітимо, що він постійно надає підтримку захисникам України та особисто неодноразово долучався до матчів за участі прикордонників, які проходили в районі проведення АТО.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси