Фахівці-кінологи Держприкордонслужби розпочали спеціалізований курс підготовки на базі Кінологічного центру Цивільної гвардії Іспанії

НАЗАД
26 березня 2023 17:00

Прикордонники вже провели перші заняття зі службовими собаками з встановлення контакту та зосередження уваги пса на інструкторі.

За кожним кінологом іспанські інструктори закріпили собак породи малінуа та німецької вівчарки.

Заняття включали в себе теоретичну та практичну частину. 

Українські фахівці-кінологи сподіваються на відмінний результат у навчанні, адже, крім прекрасних умов, усі собаки мають відмінні робочі якості.

Нагадаємо, кілька днів тому шестеро українських прикордонників та двоє представників митної служби вибули до Іспанії на чотиримісячне навчання кінологів.

Комплексна чотиримісячна навчальна програма побудована на європейських стандартах і найкращих практиках та спрямована на вдосконалення методологій навчання собак Держприкордонслужби та Держмитслужби з виявлення зброї, боєприпасів та вибухових речовин.

Ініціатива проведення навчання є частиною позабюджетного проєкту ОБСЄ «На підтримку зміцнення спроможностей української влади у запобіганні та боротьбі з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин у всіх його аспектах», що фінансується Європейським Союзом, урядами Франції, Німеччини, Нідерландів, Норвегії та Словаччини, а також за підтримки Литви та Польщі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси