Експерти проекту TWINNING провели консультації щодо удосконалення координації виконання Концепції ІУК

НАЗАД
02 червня 2017 15:02

Протягом цього тижня продовжувались заходи міжнародного проекту TWINNING. В Адміністрації Держприкордонслужби європейські експерти на чолі з керівником проекту Томасом Остерротом провели ряд консультацій з представниками суб’єктів інтегрованого управління

Протягом цього тижня продовжувались заходи міжнародного проекту TWINNING. В Адміністрації Держприкордонслужби європейські експерти на чолі з керівником проекту Томасом Остерротом провели ряд консультацій з представниками суб’єктів інтегрованого управління кордонами (МЗС, Мінфін, МВС, СБУ, Нацполіція, ДМС, ДФС). Крім того вони провели зустрічі з посадовцями Представництва ЄС в Україні  та європейських місій EUAM і EUBAM.

Безпосередньо у ході зустрічей обговорювалось питання створення в Україні Координаційної ради стратегічного рівня з питань координації виконання заходів у рамках імплементації Концепції інтегрованого управління кордонами.

Консультації були досить конструктивними та дозволили віднайти декілька ймовірних шляхів, які дозволять оптимізувати існуючі процеси у сфері прийняття рішень стосовно інтегрованого управління кордонами в Україні та підвищить їх ефективність.

У подальшому планується підготувати пропозиції конкретних заходів з удосконалення процесів прийняття стратегічних рішень у сфері інтегрованого управління кордонами, погодити їх з іншими заінтересованими органами влади, а за потреби підготувати проекти необхідних нормативних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси