Експерти-криміналісти Республіки Молдова та України провели робочу зустріч

НАЗАД
10 листопада 2017 11:58

Учора відбулася робоча зустріч експертів Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби та Управління експертизи документів Департаменту прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова у сфері судової експертизи док

Учора, в рамках виконання Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України і Департаментом прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова на 2016-2017 роки, відбулася робоча зустріч експертів Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби та Управління експертизи документів Департаменту прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова у сфері судової експертизи документів.

Під час візиту представники делегації Республіки Молдова ознайомились з напрямами діяльності Головного центру і технічним оснащенням підрозділу.

В ході зустрічі було розглянуто ознаки підробок паспортних та інших документів, виявлених на кордоні протягом 2017 року. Презентовано методики проведення експертиз документів та відбитків штампів. Обговорено ряд актуальних питань щодо здійснення судово-експертної діяльності в Україні та Республіці Молдова.

Сторони відзначили високий рівень існуючої співпраці між експертними службами Державної прикордонної служби України та прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова та обговорили напрями розвитку співробітництва на 2018-2019 роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси