Експерти TWINNING-проекту провели аналіз законодавчої бази, пов’язаної з прикордонною перевіркою документів та транспортних засобів

НАЗАД
28 листопада 2016 13:12

У період з 21 по 25 листопада 2016 року в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала спільна робота експертів українського прикордонного відомства та прикордонних відомств ФРН, Литовської Республіки та Республіки Польща з практичної реалі

У період з 21 по 25 листопада 2016 року в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала спільна робота експертів українського прикордонного відомства та прикордонних відомств ФРН, Литовської Республіки та Республіки Польща з практичної реалізації європейського проекту TWINNING.

Зокрема, експертами проведено правовий аналіз чинного законодавства щодо здійснення паспортного контролю (в тому числі біометричний контроль), виявлення підроблених документів, перевірки транспортних засобів, включаючи правові інструменти, які стосуються незаконного перевезення викрадених транспортних засобів.

Разом з цим, європейські експерти спільно з співробітниками Адміністрації Державної прикордонної служби України обговорили та визначили напрямки співпраці в рамках діючого проекту на близьку перспективу.

Наступний захід заплановано провести в січні 2017 року, протягом якого   відбудиться семінар з правових питань, на якому буде представлено результати юридичного аналізу та законодавчу базу ЄС та ДЧ ЄС. Цей захід також включатиме робочі візити до пунктів прикордонного контролю, для того щоб ознайомитись з реалізацією положень чинного національного законодавства на практиці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси