Дводенний тренінг для радників та радниць пройшли помічниці з ґендерних питань

НАЗАД
18 жовтня 2021 16:18

Захід відбувся у Києві 12 та 13 жовтня 2021 року.

За ініціативи Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики Катерини Левченко та Варшавського Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ було організовано та проведено черговий етап тренінгів для радників та радниць з ґендерних питань.

Від прикордонного відомства участь у заході взяли помічниця Голови Держприкордонслужби з ґендерних питань полковник Олеся Клименко, помічниця Ректора Національної академії ДПСУ з ґендерних питань полковник Олена Волоуєва та помічниця начальника Головного центру підготовки особового складу ДПСУ з ґендерних питань майор Аліна Гаркуша.

Під час тренінгу учасники та учасниці говорили про ґендерну політику як складову демократичного розвитку суспільства, опанували її кращі практики, а саме - питання удосконалення нормативно-правового регулювання, розвиток потенціалу радників та радниць, а також інструменти комунікації та координації роботи з впровадження ґендерної політики.

Крім цього, основною метою заходу було напрацювання місії створення в майбутньому Мережі радників та радниць з ґендерних питань в Україні, її основних принципів, напрямів та завдань.

За результатами навчання учасниці отримали відповідні сертифікати.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси