Дві схованки із сигаретами виявили прикордонники на Волині та Буковині

НАЗАД
08 жовтня 2017 12:03

Сьогодні вночі, у пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин», прикордонники Луцького загону спільно з представниками митного поста та Служби безпеки України під час огляду поїзда №67 «Київ – Варшава» виявили схованку із сигаретами

Сьогодні вночі, у пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин», прикордонники Луцького загону спільно з представниками митного поста та Служби безпеки України під час огляду поїзда №67 «Київ – Варшава» виявили схованку із сигаретами. Попередню інформацію про можливе переміщення контрабанди охоронці кордону отримали від СБУ. Відтак, в міжстелевому просторі вагону №34, оглядова група виявила 620 пачок сигарет, без акцизних марок України. Власником товару виявився пасажир – громадянин України, який намагався незаконно перемістити тютюнові вироби через кордон. Вміст його схованки, вартістю 11 тисяч гривень, передано працівникам ДФС.

Ще один тайник, замаскований під гідроакумулятор, виявили вчора прикордонники Чернівецького загону. Під час спільного з митниками огляду транспортного засобу у пункті пропуску «Порубне» правоохоронці знайшли в середині гідроакумулятора та в коробках від інших побутових приладів в багажному відділені автомобіля «Фольксваген» 2 520 пачок сигарет. У такий спосіб водій – громадянин України намагався перемістити контрабандний тютюн до Румунії. Зрештою сигарети та гідроакумулятор вилучили представники ДФС. Сума оцінки контрабанди перевищила 63 тисячі гривень. Стосовно водія складено протокол про порушення митних правил.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси