Два порушники режиму вийшли порибалити

НАЗАД
12 листопада 2017 14:02

Прикордонники Бердянського загону, в межах контрольованих прикордонних районів, вживають заходів щодо попередження фактів порушення громадянами прикордонного режиму

Прикордонники Бердянського загону, в межах контрольованих прикордонних районів, вживають заходів щодо попередження фактів порушення громадянами прикордонного режиму.

Так, учора персонал мобільної застави «Бердянськ» в районі населеного пункту Шевченкове, що на узбережжі Азовського моря, виявив одразу двох порушників – рибалки вийшли в море поза пунктами базування. Крім того, під час огляду двох маломірних плавзасобів, прикордонники виявили рибу родини кефалевих та бичка, сітку та пастку для вилову бичка.

Щодо власників човнів військовослужбовці склали протоколи за ст. 202 КУпАП.

Рибу і знаряддя лову прикордонники встановленим порядком передали представникам Приазовського національного природного парку.

«Рибним» видався вчорашній день і для прикордонників відділу «Маріуполь». Охоронці кордону спільно з представниками Держрибохорони виявили нашого співвітчизника, який рибалив на річці Кальміус із застосуванням забороненого знаряддя лову типу «павук». Вправний рибалка виловив чимало пеленгаса завдавши тим самим збитку державі на 82 тисячі гривень.

За фактом виявленого правопорушення прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси