Добрі справи завжди добрі

НАЗАД
13 серпня 2022 13:42

Піклування про малечу, яка за різних життєвих обставин залишилася без батьківського догляду, - справа та почесний обов'язок кожного з нас.

Прикордонники не залишаються осторонь та, за можливості, навідуються у дитячі будинки та школи-інтернати з ласощами і подарунками.

Цього разу смаколики, предмети догляду і гігієни подарували вихованцям Обласного будинку дитини, що у місті Свалява Закарпатської області. Військовий капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець організував збір найнеобхіднішого для дітлахів, залучивши до цього також міжнародні благодійні організації.

«Ми з прикордонниками систематично навідуємося у цей дитячий будинок, адже у ньому виховують найменших діточок зі всього Закарпаття, у тому числі з різними вадами здоров'я. 

Для цієї малечі важливо не лише отримати гостинець. Їм надзвичайно необхідні спілкування, обійми, тепло і підтримка. Тож ми намагаємося приділити їм якнайбільше уваги», - розповів отець Сергій.

Діти щиро раділи і увазі, і обіймам, і усмішкам, однак охоче смакували і ласощами.

Бережімо наших найменших співвітчизників, не забуваймо про них та даруймо їм часточку душевного тепла! Вони - наше майбутнє!!!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси