До прикордонників Краматорського загону завітав чемпіон світу з боксу Олександр Усик

НАЗАД
20 жовтня 2017 09:29

В рамках поїздки у зону АТО відомий український боксер Олександр Усик побував у підрозділах Краматорського прикордонного загону.

В рамках поїздки у зону АТО відомий український боксер Олександр Усик побував у підрозділах Краматорського прикордонного загону.

Спочатку спортсмен завітав до управління Краматорського загону, де поспілкувався з прикордонниками та залишив багато позитивних емоцій.

Після зустрічі з військовослужбовцями підрозділу Олександр поїхав до відділу прикордонної служби «Бахмут». Це було приємною несподіванкою для військових, які із задоволенням поспілкувалися та сфотографувалися з кумиром. 

Також чемпіон відвідав оперативно-бойову комендатуру «Курахівка», де не тільки пригостив наших бійців смачним салатом, який приготував власноруч, а й допоміг з ремонтними роботами по облаштуванню підрозділу.

Під час перебування в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» спортсмен побував на самісінькому «нулі» і висловив хлопцям слова підтримки та вдячності за їхню нелегку службу. Аби розмова була цікавішою, а візит пізнавальнішим – у «Мар’їнці», на «Больнічці» хлопці облаштували із підручних засобів ринг і попросили Олександра дати майстер-клас.

Серед іншого, боксер завітав до місцевої дитячої спортивної школи, де також відкрив для дітлахів деякі секрети боксу.

Зустріч спортсмена з прикордонниками, розмови про бойові будні, фото та автографи на пам’ять не залишили нікого байдужим. А такий приїзд відомого боксера, який є дійсно справжнім патріотом своєї країни, підняв настрій та додав неабияких сил захисникам Вітчизни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси