До кінця року в Держприкордонслужбі заплановано отримати майже 360 квартир для військовослужбовців

НАЗАД
21 серпня 2017 13:26

Соціальне забезпечення співробітників Державної прикордонної служби України було, є і залишатиметься завжди пріоритетним питанням для керівництва прикордонного відомства.

Соціальне забезпечення співробітників Державної прикордонної служби України було, є і залишатиметься завжди пріоритетним питанням для керівництва прикордонного відомства.

Підведемо невеличкі підсумки правильного та ефективного використання бюджетних коштів. Отже,  у 2015-2016 роках для охоронців кордону та їхніх сімей було побудовано 630 квартир та 192 кімнати у житлових будинках та службових гуртожитках у Києві, Борисполі, Одесі, Харкові, Житомирі, Чернігові. Крім того підготовлено цілий ряд службового житла безпосередньо у підрозділах охорони державного кордону. 

У поточному  2017 році Держприкордонслужба, не зменшуючи темпи, активно продовжує роботу направлену на забезпечення військовослужбовців житлом, як службовим так і власним. До речі, наразі триває будівництво 20 об’єктів.

Вже на сьогоднішній день введено в експлуатацію та вручено ключі від 36 квартир у Хмельницькому, 60 в Житомирі та 66 в Борисполі. Продовжується будівництво 167-квартирного житлового будинку у Києві, який буде введено в експлуатацію у наступному році. Розпочато будівництво житлових будинків у Львові та Одесі.

Також триває проектування 7 наступних житлових будинків у Харкові, Херсоні, Могилів-Подільському, Береговому, Житомирі та Києві, що дозволить отримати у наступні 2 роки близько 800 квартир.

За рахунок інвестиційної програми активно забудовуються земельні ділянки у Луцьку, Чернівцях,  Хмельницькому та Львові. До речі,16 квартир у місті Лева вже мають своїх господарів, ще 66 квартир у різних містах - в очікуванні до кінця року.

Загалом, до кінця 2017 року заплановано ощасливити ще майже 360 новосельців, у т.ч. за рахунок завершення будівництва розпочатих у минулих роках.

Крім того, в рамках програми «Матеріально-технічне забезпечення Державної прикордонної служби України та утримання її особового складу» здійснюється облаштування 26 об'єктів спеціального призначення, 12 з яких планують ввести в експлуатацію вже у цьому році.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси