«Для мене політика – це, перш за все, служіння своєму народові», - депутат Бусько

НАЗАД
24 березня 2023 16:47

«24 лютого я їхав на роботу і розумів, що почалась війна, тоді ж відразу прийняв рішення, що піду до військкомату, бо це потрібно зупинити», – так зустрів повномасштабне вторгнення Віталій Бусько.

З 2015 року Віталій був депутатом однієї з місцевих рад на Львівщині. Але коли ворог прийшов на рідну землю, він прийняв для себе найважливіше рішення і, не вагаючись, став на захист своєї Батьківщини.

Каже, що не зміг би сидіти вдома і повинен бути серед захисників України. «Ця війна кинула виклик кожному. Для себе я вирішив, що маю зі зброєю у руках захищати рідну землю. Заради своєї родини, заради майбутнього України, бо для мене політика – це перш за все, служіння своєму народові», - розповів Віталій.

Так депутат Віталій став прикордонником. Спочатку він охороняв кордон з білоруссю, а згодом його підрозділ вирушив на Донеччину. «Наше завдання було втримати ділянку кордону. Найважче було пережити ранок, коли ворог безперервно обстрілював наші позиції. Були ближні бої, інколи відстань до ворога була менше ніж 100 метрів, але ми втримали оборону і виконали поставлені завдання. Коли було складно, мені допомагали молитви, думки про рідних та віра у Перемогу», – ділиться прикордонник.

Після виконаного завдання Віталій повернувся додому, де його чекала дружина та двоє дітей. Зараз він проходить службу на Львівщині, але каже, що готовий повернутися на передову, адже бойовий дух не згасає і потрібно йти до своєї мети – до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси