Діти - це продовження нас самих: виховуючи їх, ми створюємо майбутнє України!

НАЗАД
27 березня 2023 12:37

Морський прикордонник Олександр, перебуваючи у короткостроковій відпустці за кордоном, де навідував свою сім’ю, знайшов час аби зустрітися з українською малечею, яка вимушена була виїхати з рідної країни і знайти прихисток у Румунії.

Щирі та милі дітлахи теплими обіймами, радісно і гучно зустріли українського захисника.

І хлопчики, і дівчатка уважно слухали про Морську охорону і моряків-прикордонників, які боронять рубежі України. Із захватом дивилися відеосюжет про фахову підготовку захисників.

Сьогодні кожна українська дитина знає, що таке війна. Розповідь про причину її виникнення Олександр ілюстрував мотиваційним мультфільмом про двох хлопчиків, які були сусідами, багато часу проводили разом, але Іван був більшим за Миколу і почав відбирати у сусіда іграшки, дражнитись та втручатися в його вибір друзів.

Діти слухали й дивилися, затамувавши подих. Упродовж всієї зустрічі, хлопчаки і дівчатка переглядали різні сюжети, які допомогли їм усвідомити і зрозуміти на своєму рівні і про службу морських прикордонників, і про те, як в сучасному світі відрізняти істину від брехні.

Наприкінці зустрічі, маленькі переселенці передали нашим захисникам міцні обійми та розмальовані власноруч листівки. Малюки побажали найголовнішого - щоб усі воїни повернулися додому живими, з українською Перемогою і у кожного з них знов була своя рідна домівка в рідній країні, з друзями, батьками, рідними у вільній і незалежній мирній Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси