(ВІДЕО) Ділки ховали у двох вагонах з тирсою значну партію контрабандного курива

НАЗАД
21 липня 2016 08:15

На Волині співробітники Держприкордонслужби завадили контрабанді сигарет, які переправляли через кордон в Польщу в вантажних вагонах з тирсою. Інформацію про наміри порушників здійснити незаконну оборудку з тютюновими виробами завчасно отримали оперативні

На Волині співробітники Держприкордонслужби завадили контрабанді сигарет, які переправляли через кордон в Польщу в вантажних вагонах з тирсою. Інформацію про наміри порушників здійснити незаконну оборудку з тютюновими виробами завчасно отримали оперативні співробітники прикордонного відомства.

Два вантажні поїзди слідували через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський» до польського міста Хрубешув. Реалізовуючи отриману інформацію прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці провели ретельний огляд поїздів, зокрема вагонів, які були завантажені тирсою. Використовуючи технічні засоби контролю в конструктивних особливостях двох вагонів прикордонники віднайшли сховки з сигаретами. Вони були приховані в поперечних балках.

Ділки певно сподівалися, що облаштовані тайники в подвійних днищах вагонів, які завантажені тоннами тирси, будуть надійним схроном для курива. Однак вагони відчепили, а вантаж розвантажувати. Загалом прикордонники вилучили майже 8 тисяч пачок сигарет без акцизної марки.

Наразі сигарети передано працівникам фіскальної служби. Також встановлюються особи, які причетні до їх переміщення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси