Держприкордонслужба вживає комплекс заходів для комфортного оформлення паломників-хасидів

НАЗАД
12 вересня 2016 16:17

Напередодні іудейського Нового року, яке цьогоріч припадає на початок жовтня, Державна прикордонна служба України, заздалегідь вживає комплекс заходів для їх швидкого та комфортного оформлення.

Напередодні іудейського Нового року,  яке цьогоріч  припадає на початок жовтня, Державна прикордонна служба України, заздалегідь вживає комплекс заходів для їх швидкого та комфортного оформлення.        

Стосовно організованих груп паломників, які прибуватимуть повітряним транспортом, опрацьовано механізм отримання попередньої інформації.  Це дозволяє прикордонникам отримувати дані про пасажирів ще до прибуття літака в аеропорт призначення. Завдяки цьому час на здійснення прикордонних формальностей  на одного пасажира складатиме від 10 до 20 секунд.     

 Спільно з іншими контрольними службами планується проведення прикордонного та інших видів контролю на окремих смугах руху та терміналах.

Наразі особовий склад продовжує готуватися до масового пропуску через кордон паломників.   Керівництво окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з Головним експертно-криміналістичним центром прикордонного відомства організували допідготовку інспекторського складу, який буде залучено до паспортного контролю паломників.        Особлива увага приділялася особливостям документів громадян Ізраїлю та виявлення серед них підроблених.                  

За попередніми прогнозами, на святкування іудейського Нового року Рош-га-Шана  до Умані, що на Черкащині,  завітає близько 30 тисяч паломників з багатьох країн світу.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси