Держприкордонслужба спільно з фіскальної службою викрили «центр», який надавав підприємцям незаконні послуги

НАЗАД
20 травня 2017 11:25

У ході спільної реалізації оперативних матеріалів в рамках кримінального провадження міжвідомчою групою у складі представників оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби та Головного управління ДФС в Харківській області,

Вчора, 19 травня, в ході спільної реалізації оперативних матеріалів в рамках кримінального провадження за ст. 212 ККУ «Ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів» міжвідомчою групою у складі представників оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби та Головного управління ДФС в Харківській області, було викрито та ліквідовано міжрегіональний «конвертаційний центр». Він був організований групою людей, які надавали незаконні послуги підприємцям, переважно зернотрейдерам, з ухилення від сплати податків.

Під час реалізації інформації правоохоронцями було проведено обшуки службових приміщень підприємства, яке розташоване в м. Куп'янськ, що на Харківщині. Крім комп'ютерної техніки, внутрішньої документації та банківських карток, у господарів фірми було вилучено близько 185 тонн зернових культур, вартість яких складає близько 750 тисяч гривень. Використовуючи злочинні схеми, товар планували переправити за межі України, порушуючи чинне законодавство України. 

Крім того, контролюючими органами проводиться робота з вилучення зернового елеватора, вартість якого становить понад 20 мільйонів гривень. 

На даний момент тривають подальші процесуальні дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси