Держприкордонслужба продовжує послідовну реалізацію завдань щодо впровадження європейських принципів управління кордонами

НАЗАД
24 вересня 2020 17:03

Сьогодні, 24 вересня, в Адміністрації Держприкордонслужби відбулось чергове засідання Віртуального контактного аналітичного центру, у якому взяли участь представники державних органів, які є суб’єктами інтегрованого управління кордонами.

Варто нагадати, що Віртуальний контактний аналітичний центр є дієвою платформою для інформаційного обміну, забезпечення діяльності Міжвідомчої робочої групи високого рівня з вирішення нагальних питань підтримання балансу між забезпеченням належного рівня прикордонної безпеки та збереженням відкритості державного кордону для законного транскордонного співробітництва.

Під час засідання презентовано звіт про стан виконання Плану заходів на 2020-2022 роки щодо реалізації Стратегії інтегрованого управління кордонами на період до 2025 року. Також обговорено питання підготовки до засідання міжвідомчої робочої групи та удосконалення інформаційної взаємодії. Крім того, розглянуто актуальні питання та визначено завдання для подальшої роботи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси