Держприкордонслужба продовжує контролювати ситуацію на морській ділянці (ВІДЕО)

НАЗАД
27 липня 2016 13:13

Держприкордонслужба продовжує активний моніторинг ситуації в територіальному морі та виключній (морській) економічній зоні України

Держприкордонслужба продовжує активний моніторинг ситуації в територіальному морі та виключній (морській) економічній зоні України. У постійній готовності до дій перебувають корабельні тактичні групи морської охорони та авіація прикордонного відомства. Також прикриття морської ділянки здійснюється за допомогою сучасних технічних засобів спостереження. Всі заходи проводяться в тісній співпраці з іншими правоохоронними та взаємодіючими органами.

Так, у ході повітряного моніторингу надводної обстановки у виключній (морській) економічній зоні прикордонним літаком «Diamond» оглянуто майже 2,6 тисяч квадратних кілометрів її території. Кораблями та катерами проведено патрулювання у північній частині В(М)ЕЗ України. В тому числі продовжуються заходи з відслідковування ситуації  в межах Одеського та Голицинського газових родовищ, де повторно зафіксовано і задокументовано місцезнаходження морських стаціонарних платформ, самопідйомних плавучих бурових установок та суден забезпечення під прапором РФ.

Крім того, силами Морської охорони здійснюються системні перевірки дотримання прикордонного режиму в територіальному морі та внутрішніх водах Чорного і Азовського морів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси