Держприкордонслужба посилила охорону східної ділянки кордону

НАЗАД
23 березня 2017 07:45

В зв’язку із пожежею, що виникла сьогодні вночі на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклея Харківської області, Державна прикордонна служба України посилила охорону східної ділянки кордону.

В зв’язку із пожежею, що виникла сьогодні вночі на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклея Харківської області, Державна прикордонна служба України посилила охорону східної ділянки кордону.

Зокрема, силами підрозділів Східного регіонального управління та резервів відомства збільшено щільність прикордонних нарядів поза пунктами пропуску, посилено заходи безпеки у пунктах пропуску, уточнено взаємодію із ЗС України, Службою безпеки, ДСНС, Національною поліцією та Національною гвардією.

Наразі обстановка на ділянках кордону в межах Чернігівської,  Харківської, Сумської та Луганської областей контрольована. Усі пункти пропуску працюють в штатному режимі.

Державна прикордонна служба України просить громадян, у разі виявлення ознак провокацій чи інших підозрілих дій поблизу кордону телефонувати на телефон «Довіра» за номером (044) 527 6363.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси