Держприкордонслужба інформує громадян про припинення руху на ділянці автодороги «Одеса-Рені»

НАЗАД
10 грудня 2016 09:55

Державна прикордонна служба України інформує подорожуючих громадян про тимчасові незручності при перетині державного кордону в пункті пропуску «Маяки – Паланка – Удобне»

Державна прикордонна служба України інформує подорожуючих громадян про тимчасові незручності при перетині державного кордону в пункті пропуску «Маяки – Паланка – Удобне».

Як раніше повідомлялось, відповідно до інформації отриманої від служби автомобільних доріг в Одеській області з 10 грудня розпочато комплекс будівельних робіт з капітального ремонту мосту на автомобільній дорозі державного значення Одеса – Рені, у зв’язку з чим рух в бік м. Одеса через н.п. Маяки буде припинено.

Міст знаходиться на транзитній ділянці автодороги «Одеса – Рені» (52 км траси), що належить Україні та частково проходить по території Республіки Молдова.

На період капітального ремонту мосту передбачається організація руху автотранспорту по мережі існуючих доріг (основний об’їзд по автодорозі державного значення Р-70 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші/  М-15).

Закінчення будівельних робіт планується 1 червня 2017 року.

Просимо громадян під час планування подорожей, задля запобігання незручностей, врахувати зазначену інформацію

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси