Чергові знахідки на кордоні: рушниця, старовинна книга та гумовий човен

НАЗАД
19 листопада 2017 11:14

Старовинну книгу 1911 року, яка можливо становить історичну цінність, виявили прикордонники Харківського загону в особистих речах нашого співвітчизника. Українець слідував через пункт пропуску «Плетенівка».

Співробітники Держприкордонслужби минулої доби виявили мисливську рушницю, книгу, яка можливо становить історичну цінність та гумовий човен.

Так прикордонники відділу «Гулянка» Подільського загону поблизу кордону виявили двох українців, які слідували автомобілем «КІА» болгарської реєстрації у напрямку молдавського населеного пункту Нові Гаяни. У транспортному засобі правоохоронці зафіксували наявність мисливської рушниці ТОЗ 16 БМ та 16 набоїв до неї. На осіб складено протоколи за статтею 202 КУпАП, а зброю вилучено співробітниками Нацполіції.

Старовинну книгу 1911 року, яка можливо становить історичну цінність, виявили прикордонники Харківського загону в особистих речах нашого співвітчизника. Українець слідував через пункт пропуску «Плетенівка». Наразі книгу вилучено співробітниками фіскальної служби для проведення експертизи.

А на Сумщині прикордонники відділу «Краснопілля» на напрямку Старосілля (РФ) – Грабовське (Україна), за 20 метрів від державного кордону, затримали громадянина України, який перемістив із сусідньої держави гумовий човен. Нашого співвітчизника доставлено до прикордонного відділу з метою проведення фільтраційних заходів та складання протоколу про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси