(ВІДЕО) Близько 10 кг наркотиків наш співвітчизник запхав в паливний бак

НАЗАД
21 сiчня 2017 16:44

Близько 10 кг зілля, попередньо марихуани, виявили сьогодні на кордоні з Росією в Харківській області прикордонники відділу «Дергачі». Правопорушник приховав «травичку» в паливному баку, сподіваючись на те, що запах бензину не дасть змоги її виявити служб

Близько 10 кг зілля, попередньо марихуани, виявили сьогодні на кордоні з Росією в Харківській області прикордонники відділу «Дергачі». Правопорушник приховав «травичку» в паливному баку, сподіваючись на те, що запах бензину не дасть змоги її виявити службовим собакам прикордонників. Але все виявилося марним, адже видав себе сам – не витримали нерви.

Під час прикордонно-митного контролю автомобіля «Ауді», який слідував з України через пункт пропуску «Гоптівка», співробітники Держприкордонслужби звернули увагу на надмірне хвилювання водія – 38- річного жителя Луганської області. Саме тому було прийнято рішення провести спільно з митниками поглиблений огляд його автівки.

У ході перевірки також спрацював службовий собака «Макс» натренований на пошук наркотиків, який відразу вказав на сховок. Більше 50 поліетиленових пакетів з наркотичною рослинною речовиною, що були герметично запаковані та перемотані скотчем, плавали просто в бензині в паливному баку. Походження «травички» господар пояснювати відмовився.

На даний момент тривають процесуально-слідчі дії. Правопорушника буде передано співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси