Біля кордону з Росією та Молдовою прикордонники затримали 5 порушників

НАЗАД
14 листопада 2017 11:10

П’ятеро порушників затримали військовослужбовці Держприкордонслужби минулої доби в ході несення служби на українсько-російському та українсько-молдовському кордоні.

П’ятеро порушників затримали військовослужбовці Держприкордонслужби минулої доби в ході несення служби на українсько-російському та українсько-молдовському кордоні.

Так, учора біля кордону з Росією, напрямку українського населеного пункту  Каськівка та російського Попасне, прикордонники Луганського загону, за інформацією та участю оперативних співробітників Східного регіонального управління Держприкордонслужби, затримали трьох осіб, які намагалися перетнути кордон в обхід пункту пропуску. Так як інформація була отримана заздалегідь, прикордонний наряд вже очікував правопорушників на можливому напрямку їх незаконного перетину держрубежу та затримав невідомих за 5 метрів від кордону.

В ході проведення фільтраційних заходів оперативниками встановлено, що один із затриманих, громадянин України 1966 року народження, здійснював переправлення через кордон інших двох осіб, також громадян України. Також стало відомо, що незаконну оборудку він організував з корисливих мотивів - за грошову винагороду.

Порушників кордону притягнуто до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Дії громадянина, який здійснював незаконне переправлення через кордон осіб, підпадають під ознаки правопорушення передбаченого ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). По даному факту проінформовано Національну поліцію в Луганській області.

Ще двох порушників кордону затримали минулої доби прикордонники Чернігівського та Білгород-Дністровського загонів. Обидва поршники – громадяни Молдови, намагалися поза пунктами пропуску потрапити в Україну із Росії та Молдови, однак прикордонні наряди відділів «Гірськ» та «Степанівка» зупинили порушників, щойно вони перетнули лінію держрубежу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси