Автопарк прикордонників поповнився пікапами та «швидкими» з Іспанії

НАЗАД
04 жовтня 2022 09:31

Завдяки плідній співпраці Військово-медичного клінічного центру ДПСУ (м. Львів) з медичними закладами і благодійними організаціями Королівства Іспанія, Держприкордонслужба України днями отримала ще тринадцять автомобілів – три «швидких» і десять пікапів.

Надання та доставка машин відбулася у рамках кампанії, яку реалізовують «Асоціація волонтерів CaixaBank», «Асоціація «Посланці миру» та Фонд монастиря Санта-Клара за безпосередньої участі керівниці цієї благодійної установи сестри Лусії.

До слова, це був уже п’ятий візит іспанських волонтерів до України. Крім транспортних засобів благодійники передали охоронцям кордону близько 7000 упаковок медикаментів, 16 дефібриляторів та майже десяток загальномедичних сумок. Загалом на потреби прикордонного відомства вони передали 61 автомобіль, близько 50 з яких є медично-рятувальними.

За безцінну допомогу та підтримку, яку іспанські доброчинці надають українським захисникам, прикордонники вручили сестрі Лусії пам’ятні подарунки та сувеніри.

Під час візиту сестра Лусія виконала ще кілька місій. Спочатку відвідала поранених, поспілкувалася з бійцями і лікарями та побажала українським захисникам якнайшвидшого одужання. А на завершення благодійниця зі своїми співвітчизниками відвідала місце поховання українських Героїв, які полягли за Україну і помолилася за їхні душі. Спілкуючись з їхніми родичами, сестра Лусія висловила свої співчуття та слова підтримки, а також захоплення українським народом, який боронить свою країну, хоч і занадто високою ціною.

Вкотре щиро дякуємо іспанському народу, який допомагає українцям вистояти на полі бою за свою Незалежність та Свободу!

Разом – до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси