(ВІДЕО) Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

НАЗАД
08 жовтня 2017 09:20

Прикордонники відділу «Шегині», що на українсько-польському кордоні, затримали громадянку Конго, яка разом зі своєю тримісячною дитиною прямувала до сусідньої Польщі

Прикордонники відділу «Шегині», що на українсько-польському кордоні, затримали громадянку Конго, яка разом зі своєю тримісячною дитиною прямувала до сусідньої Польщі.

Під час огляду місцевості поблизу пункту пропуску «Шегині» прикордонний наряд помітив невідому жінку, яка пішки йшла до кордону. З’ясувалося, що мандрівниця намагалася в обхід пункту пропуску незаконно дістатися сусідньої Польщі, крім того вона несла на руках свою тримісячну дитину. Правоохоронці негайно доставили матір з немовлям до прикордонного підрозділу та забезпечили їм обігрів і харчування. Через загрозу перехолодження малюка «зелені кашкети» викликали до розташування швидку медичну допомогу.

Прикордонники з’ясували, що затримана є громадянкою Республіки Конго, 1991 року народження, при собі вона мала протермінований паспорт та недійсну посвідку на тимчасове проживання в Україні. Жінка повідомила, що певний час проживала в Одесі, а після закінчення дозволу на перебування в Україні вирішила самотужки, разом з дитиною діставатися Європи. Вражаючим є те, що жінка не мала при собі ані теплих речей для немовляти, ані харчування.

Після медичного обстеження жінку разом з сином розмістили у пункті тимчасового тримання іноземців, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси