Аеромедичну евакуацію до Києва п'ятьох травмованих в Луганській області прикордонників здійснили для надання необхідної допомоги

НАЗАД
04 жовтня 2017 11:55

Пріоритетом Державної прикордонної служби завжди було і залишається збереження життя та здоров'я прикордонників. Для цього робиться усе можливе. Нерідко, аби вчасно та належним чином надати медичну допомогу хворим чи пораненим застосовується прикордонна

Пріоритетом Державної прикордонної служби завжди було і залишається збереження життя та здоров’я прикордонників. Для цього робиться усе можливе. Нерідко, аби вчасно та належним чином надати медичну допомогу  хворим чи пораненим застосовується прикордонна авіація.

Використовували її і вчора. Зокрема, лікарсько-фельдшерською бригадою Харківського госпіталю Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України надано медичну допомогу та проведено аеромедичну евакуацію гелікоптером прикордонного відомства до Києва 5 військовослужбовців Луганського загону, 3 з яких перебувають в тяжкому стані.

Зазначимо, що напередодні прикордонники потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Під час руху службовий автомобіль, на якому вони пересувалися, перекинувся внаслідок потрапляння колеса до ями. Каретою швидкої допомоги їх доправили в одну з районних лікарень.

Вже з аеропорту «Київ» (Жуляни) реанімаційними автомобілями травмованих доставлено до Головного військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України. У медичному закладі травмованим надано спеціалізовану допомогу, проведено невідкладні операції, що врятувало життя та зберегло здоров’я військовослужбовців, які отримали тяжкі політравматичні ушкодження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси