Аби виїхати в країни Євросоюзу, турок придбав французьку ІD-картку

НАЗАД
23 листопада 2017 13:15

На Львівщині прикордонники затримали турка який, користуючись французькою ІD-карткою, намагався незаконно перетнути кордон.

На Львівщині прикордонники затримали турка який, користуючись французькою ІD-карткою, намагався незаконно перетнути кордон.

Учора на українсько-польському кордоні, під час оформлення потяга «Львів-Вроцлав», увагу прикордонного наряду відділу «Мостиська-залізнична станція» привернули документи одного із пасажирів. Чоловік 1975 року народження надав для перевірки ID-картку громадянина Франції. Оскільки ідентифікаційна картка, що посвідчує особу іноземного громадянина, не дає права на перетинання державного кордону України, прикордонники відмовили чоловіку у пропуску. Крім того, в ході перевірки правоохоронці з’ясували, що зазначений громадянин прибув до України кілька днів тому повітряним сполученням зі Стамбулу, однак кордон він перетинав по паспортному документу громадянина Туреччини. Врешті чоловік зізнався, що насправді є громадянином Туреччини, а ID-картку Франції придбав за чималі кошти, аби нелегально дістатися до країн Євросоюзу. Сама ж ідентифікаційна картка виявилася не справжньою, оскільки на запит суміжна сторона повідомила, що компетентними органами Франції така ID-картка взагалі не видавалась.

Чоловіка було затримано в адміністративному порядку. За спробу незаконного перетинання державного кордону України рішенням суду його буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси