5 мільйонів гривень везли троє українців із Криму в подвійних днищах валіз

НАЗАД
17 квiтня 2014 15:55

Майже 5 мільйонів гривень виявили в залізничному пункті контролю «Мелітополь» співробітники Державної прикордонної служби України. Їх везли з Криму на материкову частину України троє ук

Майже 5 мільйонів гривень виявили сьогодні в залізничному пункті контролю «Мелітополь» співробітники Державної прикордонної служби України.

Їх везли з Криму на материкову частину України троє українців, жителів Севастополя. Слідували вони поїздом «Севастополь - Дніпропетровськ». Під час прикордонного контролю, враховуючи аналізи ризиків, правоохоронці прийняли рішення оглянути їхні речі більш ретельно. Як з'ясувалося згодом, недарма. Під час перевірки багажу у їхніх валізах знайшли майже 5 мільйонів гривень. Вони явно готувалися до цієї операції, адже приховали готівку в подвійних днищах своєї поклажі.

Наразі їх передали співробітникам СБУ для з'ясування кому та куди призначалася така кількість грошей.

Нагадаємо, що 15 квітня в цьому ж пункті контролю прикордонники виявили кур’єрів, які везли 1,8 мільйона гривень. Хлопець та троє дівчат віком до 30 років прямували поїздом «Сімферополь - Дніпропетровськ». У кожного з них виявили значні суми коштів, загалом 1,8 мільйона гривень. З попередніх пояснень, вони були кур’єрами та мали доправити гроші для проплати антиукраїнських мітингів у східних регіонах України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси