450 доларів США та 2 тисячі гривень пропонували прикордонникам за безперешкодний в’їзд в Україну

НАЗАД
20 листопада 2017 16:30

Сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» у ході здійснення заходів прикордонного контролю пасажирів рейсу «Тель-Авів – Київ» співробітники Державної прикордонної служби України відмовили у в’їзді громадянину Ізраїлю у зв’язку з перевищеним терміном його пер

Сьогодні в пункті пропуску «Бориспіль» у ході здійснення заходів прикордонного контролю пасажирів рейсу «Тель-Авів – Київ» співробітники Державної прикордонної служби України відмовили у в’їзді громадянину Ізраїлю у зв’язку з перевищеним терміном його перебування в Україні під час попереднього візиту.

65-річний іноземець, аби його все ж таки пропустили через державний кордон, намагався підкупити прикордонників та запропонував грошову винагороду в розмірі 450 доларів США.

Крім того, учора ввечері на столичному залізничному вокзалі, в пункті пропуску «Київ-пасажирський», громадянин Росії запропонував співробітникам прикордонного відомства також грошову винагороду. Росіянин мав намір вирішити питання безперешкодного в’їзду в Україну за 2 тисячі гривень.

По двох випадках правоохоронці відмовились від хабарів та направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси