42 гідрокостюми вилучені прикордонниками у порушників державного кордону

НАЗАД
18 травня 2017 10:23

В рамках посилення заходів з протидії переміщенню контрабандних товарів співробітники Державної прикордонної служби України неодноразово затримували порушників, які для здійснення своєї незаконної діяльності використовували спеціальні засоби.

В рамках посилення заходів з протидії переміщенню контрабандних товарів співробітники Державної прикордонної служби України неодноразово затримували порушників, які для здійснення своєї незаконної діяльності використовували спеціальні засоби. Зокрема, ділки досить часто зважаючи на особливості місцевості застосовують гідрокостюми, аби переправити в суміжні країни тютюнові вироби. Лише з початку року прикордонники вилучили 42 гідрокостюми.

Відмітимо, що декілька днів тому на Закарпатті було затримано 4 «водолазів», які можуть бути причетними до переміщення в Румунію партії контрабандних сигарет. Результатом успішно проведених спільних заходів українських та румунських правоохоронців стало недопущення переміщення близько 40 ящиків сигарет та затримання порушників вдягнених у гідрокостюми.

Через використання правопорушниками гідрокостюмів під час незаконного переміщення через державний кордон України товарів у практику запроваджено вилучення такого спецодягу, як знаряддя вчинення правопорушення, з подальшим клопотанням перед судом про конфіскацію у дохід держави.

Завдяки вжитим заходам за результатами розгляду справ про адміністративні правопорушення у цьому році місцевими судами Закарпатської області конфісковано у дохід держави 35 гідрокостюмів, що використовувалися порушниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси