4 нелегальних мігрантів з Індії затримали прикордонники на Закарпатті

НАЗАД
25 вересня 2017 14:46

Сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону, в рамках проведення операції «Кордон-2017», затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Індії

Сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону, в рамках проведення операції «Кордон-2017», затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Індії. Чоловіків, які рухались до сусідньої країни, виявив за допомогою приладу нічного бачення прикордонний наряд відділу «Велика Паладь».

Зрозумівши, що їх викрито, нелегальні мігранти спробували втекти. Аби їх затримати, правоохоронцям довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів угору. Невдовзі, на відстані 70 метрів від держкордону, було затримано чотирьох чоловіків віком від 22 до 41 років.

Жодних документів затримані особи при собі не мали. Прикордонникам мандрівники повідомили, що вони є громадянами Індії та мали намір незаконно перетнути кордон з Угорщиною, щоб в подальшому покращити умови свого життя в одній з країн ЄС.

Затриманих осіб доставили в прикордонний підрозділ. Наразі тривають фільтраційно-перевірочні заходи, встановлюються всі обставини події.

За спробу порушення державного кордону стосовно іноземців складено протоколи про адмінправопорушення, справу буде передано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси