30 монокулярів загальною вартістю близько 150 тисяч доларів отримали спецпризначенці підрозділу ДОЗОР

НАЗАД
22 вересня 2017 15:58

Держприкордонслужба України продовжує комплексне формування вертикалі мобільних прикордонних підрозділів та їх технічне оснащення.

Держприкордонслужба України продовжує комплексне формування вертикалі мобільних прикордонних підрозділів та їх технічне оснащення. Це стало можливим завдяки співробітництву з Відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні та спільному проекту міжнародної технічної допомоги «Сприяння реформуванню та зміцненню потенціалу Державної прикордонної служби».

Сьогодні Посольство США передало підрозділу спеціального призначення ДОЗОР 30 монокулярів, на загальну суму близько 150 тисяч доларів США. Прикордонники почнуть використовувати цю новітню техніку уже найближчими днями, під час спільних з підрозділом Нацполіції КОРД навчань з проведення нічних операцій. В навчальному курсі візьмуть участь 15 співробітників ДОЗОРу, 10 КОРДу та 7 інструкторів Прикордонно-митної служби США.

Зауважимо, що від початку 2017 року прикордонники-спецпризначенці отримали також спортивне обладнання для тренувань, приладдя для проведення тренінгів, мішені, ІТ обладнання, екіпірування та медичне обладнання.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси