200 тисяч українців скористалися безвізом від початку запровадження до Дня Незалежності України

НАЗАД
23 серпня 2017 08:59

Напередодні святкування 26-ї річниці Дня Незалежності України правом безвізових подорожей вже скористалися 200 тисяч українців.

Вже більше двох місяців громадяни України користуються правом безвізових поїздок до країн Європи. Літній період – це найкращий час для подорожей та мандрівок і кожного дня кількість наших громадян, які виїжджають до Європи, залишається стабільно високою. При цьому українські громадяни поряд з наземним транспортом активно використовують і авіаційний.

Напередодні святкування 26-ї річниці Дня Незалежності України правом безвізових подорожей вже скористалися 200 тисяч українців. При цьому більше 76 тисяч наших громадян використовували для подорожей авіаційний транспорт, а решта прямували через автомобільні чи залізничні пункти пропуску. Крім того зазначимо, що в рамках безвізового режиму з країнами ЄС найбільше громадян нашої країни слідували через кордон з Польщею та Угорщиною – 90 тисяч осіб.

Всього з початку безвізу зафіксовано 57 відмов нашим громадянам у перетині кордону, переважна більшість з яких через не підтвердження мети поїздки та порушення європейського міграційного законодавства під час попередніх поїздок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси