(ВІДЕО) 2 тисячі доларів США за пропуск у «Борисполі» – іноземець намагався дати хабар прикордонникам

НАЗАД
17 грудня 2017 10:43

Громадянина Нідерландів, який спробував дати хабар у розмірі 2 тисячі доларів США, затримали прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» сьогодні вночі в аеропорту «Бориспіль»

Громадянин Нідерландів спробував дати хабар у розмірі 2 тисячі доларів США прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» сьогодні вночі в аеропорту «Бориспіль».

Чоловік 1964 року народження прямував рейсом до Тель-Авіва. Після проходження процедури прикордонного контролю іноземець звернувся до співробітників прикордонного відомства з проханням вирішити питання щодо пропуску його друзів за відповідну грошову винагороду. Горе-посередник запропонував правоохоронцям 2 тисячі доларів США. У таку суму чоловік оцінив «обсяг проблеми» двох громадян Іраку, які прибули рейсом раніше та не змогли перетнути держкордон в Україну через непідтвердження мети запланованого перебування. Іракцям вручили відмову у пропуску і на той час вони вже очікували повернення зворотнім рейсом. Напевно їм дуже не хотілося повертатися додому, якщо вирішили втягнути в незаконну оборудку свого друга, для якого буденна подорож перетворилась на «пригодницьку».

Наразі за фактом спроби надання неправомірної грошової винагороди прикордонники поінформували співробітників Нацполіції.

Зауважимо, що від початку 2017 року охоронці кордону більше 1000 разів відмовлялись від неправомірної грошової винагороди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси