2 800 вантажівок перетнуло кордон у місці запланованого пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце»

НАЗАД
14 березня 2023 10:27

У лютому на кордоні з Польщею в місці запланованого пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» розпочали пропуск вантажних транспортних засобів з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу.

Для здійснення прикордонного контролю вантажівок на двох смугах руху призначено прикордонні наряди з перевірки документів та огляду транспортних засобів.

За місяць здійснення пропускних операцій українсько-польський кордон в обох напрямках перетнуло 2 800 вантажівок та майже 4 200 громадян. Переважна більшість ваговозів прослідувала на виїзд з України. Пропуск здійснюється ритмічно та цілодобово, накопичення вантажівок не спостерігається.

Рекомендуємо перевізникам врахувати цю інформацію та для зменшення часу очікування у чергах здійснювати перетин українсько-польського кордону у визначеному місці.

Нагадаємо, що у місці запланованого пункту пропуску для автомобільного сполучення «Нижанковичі-Мальховіце» кордон не можуть перетинати порожні цистерни, які призначені для перевезення небезпечних вантажів, у тому числі ПММ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси