Українські та польські прикордонники обговорили результати співпраці

НАЗАД
24 березня 2023 11:51

Очільники Львівського та Чопського прикордонних загонів провели зустріч з керівником Бещадського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща.

Українські та польські прикордонники оцінили охорону спільної ділянки та результати діяльності, підбили підсумки прикордонної співпраці за 2022 рік, зокрема й щодо заходів із забезпечення пропускних операцій в умовах збільшення пасажиропотоку на українсько-польському кордоні, зумовленого повномасштабним російським вторгненням в Україну.

Керівники делегацій відзначили, що попри значне зростання пасажиро-транспортного потоку, завдяки співпраці та негайному вжиттю заходів щодо організації прикордонного контролю, Сторонам вдалось забезпечити належний рівень функціонування пунктів пропуску та забезпечити відповідну ритмічність оформлення осіб та транспортних засобів, з одночасним виконанням покладених завдань з охорони державного кордону.

Обговоривши низку актуальних питань, правоохоронці визначили основні напрямки подальшої співпраці та завдання на наступний період. Зокрема Сторони домовилися про подальше удосконалення охорони спільної ділянки, ефективну протидію злочинності на кордоні та прискорення контрольних процедур у пунктах пропуску.

На завершення зустрічі українські прикордонники подякували польським колегам за плідну співпрацю та всебічну допомогу в такий нелегкий для країни час.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси