Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей

НАЗАД
26 сiчня 2023 09:48

Учора, 25 січня, російські окупаційні війська продовжили свою злочинну тактику – обстрілювати українське прикордоння.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням самохідних артилерійських установок та мінометів. Під ворожим вогнем опинилися  Глухівська, Зноб-Новгородська та Білопільська громади Сумщини,  Новгород- Сіверська та Семенівська громади Чернігівщини.

Глухівську територіальну громаду із боку населеного пункту крупець ворог накривав вогнем з мінометів 120 мм – зафіксовано 6 прильотів.

По прикордонню Зноб-Новгородської громади зафіксовано 8 мінометних обстрілів. Вогонь рашисти відкривали з району населеного пункту біла берізка.

У другій половині дня російські окупанти обстріляли територію Білопільської громади з мінометів калібру 120-мм, пролунало близько десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту коровяковка.

Крім цього, противник з безпілотника скинув на територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною, вибуховий пристрій.

На протязі дня російські окупанти з населеного пункту гудовка двічі обстрілювали територію Новгород-Сіверської громади із ствольної артилерії та мінометів 120 мм нараховано 27 вибухів.

Семенівську територіальну громаду із боку населених пунктів азарівка та бровничі рашисти тричі піддавали обстрілам із самохідних артилерійських установок та мінометів, зафіксовано 23 вибухи.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси