Західний кордон. Ситуація у пунктах пропуску

НАЗАД
06 сiчня 2023 10:39

За добу 5 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 82 тисячі осіб та 17 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 36 тисяч осіб. 23 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 46 тисяч осіб, 42 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 44 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Станом на 09:30 6 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі. Упродовж попередньої доби кількість громадян, які в’їжджають в Україну перевищила кількість тих, які виїжджають. Не значні накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались в «Устилузі» та «Краківці». Ввечері, з боку суміжної держави у «Краківці» та «Шегинях» очікувало близько 30 легковиків.

Сьогодні вранці в усіх пунктах пропуску черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі відсутні. На в’їзд в Україну черг також не зафіксовано.

За попередню добу, традиційно вночі, спостерігалось не значне накопичення на виїзд до Польщі автобусів у «Шегинях»,  «Краківці» та «Грушеві». Сьогодні вранці перед пунктами пропуску «Краківець» та «Грушів» очікують 3 та 2  автобуси відповідно. Зі сторони суміжної держави  у «Краківці» – 3, у «Шегинях» – 5. На решті пунктів пропуску черги з автобусів не спостерігається в обох напрямках.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси