Західний кордон. Ситуація у пунктах пропуску

НАЗАД
05 сiчня 2023 09:47

За добу 4 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 87 тисяч осіб та 18 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 41 тисяча осіб. 26 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 46 тисяч осіб, 42 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 60 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Станом на 09:30 05 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі. Впродовж попередньої доби кількість громадян, які в’їжджають в Україну перевищила кількість тих, які виїжджають. Не значні накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались у «Угринові», «Краківці» та, найбільше, в «Устилузі». Ввечері, з боку суміжної держави у «Краківці» та «Шегинях» черги сягали до 90 автомобілів.

Сьогодні вранці майже в усіх пунктах пропуску черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі відсутні. Лише в «Устилузі» та «Угринові» очікує 40 та 15 легковиків відповідно. На в’їзд в Україну у «Шегинях» очікує 10 автомобілів.

За попередню добу, традиційно вночі, спостерігалось у «Шегинях» та «Краківці» не значне накопичення на виїзд до Польщі автобусів. Сьогодні вранці перед пунктом пропуску «Краківець» очікує 11 автобусів, зі сторони суміжної держави – 6 автобусів. На решті пунктів пропуску черги з автобусів не спостерігається в обох напрямках.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси