Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
30 грудня 2022 09:10

Учора, 29 грудня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням авіаційних ракет, БПЛА та мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Краснопільська, Білопільська та Шалигинська громади Сумщини й Новгород-Сіверська та Семенівська - Чернігівщини.

У першій половині дня з території росії рашисти з вертольота здійснили загалом 4 пуски некерованими авіаційними ракетами по території України. Ворожі боєприпаси розірвалися в прикордонні Великописарівської громади.

Семенівську територіальну громаду ворог зі сторони населеного пункту азарівка обстрілював мінометами - зафіксовано 5 вибухів.

Двічі за добу російські окупанти обстрілювали територію Краснопільської громади з мінометів калібру 82-мм, загалом пролунало біля десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту дроновка. Крім цього, противник у чотирьох випадках з безпілотника скинув у прикордонні цієї ж громади загалом чотири вибухові пристрої. На щастя обійшлося без жертв.

Також, двічі за добу ворог з російських населених пунктів волфіно та заря накривав територію Білопільської громади зі 120-мм мінометів, загалом пролунало майже три з половиною десятки вибухів від розривів мін.

Новгород-Сіверську громаду ворог двічі з району населеного пункту погар обстрілював з різних видів зброї: мінометами - 8 вибухів, зі ствольної артилерії - 18 вибухів, реактивними снарядами - 5 вибухів.

Шалигинська прикордонна громада потерпала від ворожого мінометного вогню - 5 мін 120 мм калібру випущено противником з району населеного пункту козине.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси