Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
01 грудня 2022 10:00

Учора, 30 листопада, російські окупаційні війська продовжили свою злочинну тактику – обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, ствольної артилерії та бпла. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Білопільська, Есманьська та Середино-Будська громади Сумщини й Новгород-Сіверська та Семенівська Чернігівщини.

Вранці російські окупанти обстріляли територію Краснопільської громади зі ствольної артилерії, пролунало з десяток вибухів від розривів снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту вязове.

Майже одночасно рашисти з російських населених пунктів тьоткіно та зоря накрили зі ствольної артилерії один з населених пунктів Білопільської громади, загалом пролунало понад трьох десятків вибухів. Внаслідок артобстрілу загинув 15-річний підліток, пошкоджено лікувальний заклад, приватні житлові помешкання, транспортні засоби.

Пізніше противник обстріляв територію цієї ж громади з мінометів, нараховано півтора десятка вибухів. Вогонь вівся з російського населеного пункту тьоткіно.

Есманьську громаду рашисти з району населених пунктів кругла поляна, клевень та троєбортне обстрілювали мінометами та ствольною артилерією - 32 вибухи.

Середино-Будську громаду московити з району населених пунктів зернове та погощ намагалися вразити мінометами та ствольною артилерією - 17 прильотів.

Новгород Северська громада перебувала під ворожим вогнем у п’яти випадках: з району населених пунктів погар, случевськ, та гудовка. Русня, використовуючи ствольну артилерію, міномети та безпілотні літальні апарати - використала 27 боєприпасів: 9 із них міни 120 мм калібру, 16 снарядів зі 152-мм ствольної артилерії та у двох випадках з ворожих безпілотників скинули 2 боєприпаси.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси